



Meeting #1: September 28, 2024 UVU Lehi Campus- TG 142

10:00 – 10:20 am: Welcome (20 Minutes)

10:20 – 11:35 am: True Colors Training (75 Minutes)

11:35 – 11:45: Break (10 minutes)

11:45 – 12:20 pm: MYAC Roles Overview (35 Minutes)

12:20 - 12:30 pm: Lunch Served (15 minutes)

12:30 - 12:40 pm: Wrap-Up, Meeting Norms, and Next Steps (10 minutes)

12:40 – 1:00 pm: Wrap-Up Activity (20 Minutes)

Next Meeting: Saturday December 7th[,] 2024;10:00 am to 1:00 pm